Vedeževanje ponuja odgovore na številna vprašanja

Vas zanima vaša prihodnost, ali pa ste pred težko odločitvijo in ne bi radi naredili napake? Pomaga vam lahko strokovno vedeževanje, s katerim boste imeli boljši uvid v svoje življenje: razumeli boste svojo preteklost in njene posledice videli v sedanjosti, prav tako pa boste v sedanjosti lahko posegli po spremembah, ki bodo vplivale na najboljše rezultate v prihodnosti. Vedeževanje namreč ni veda, ki bi trdila, da za vas obstaja ena sama pot, kajti človek je bitje s svobodno voljo in lahko samostojno kroji svojo usodo. Vedeževanje vidi le določene točke v prihodnosti, na katerih se boste zagotovo znašli, kako boste do njih prišli, naravnost ali po ovinkih, po preprosti ali po težavni poti, pa je še vedno odvisno od vas. Prav zato je vedeževanje pripomoček, ki velja za pomoč pri usmerjanju, ne odreši pa vas odgovornosti za lastno življenje ali lastne odločitve. Še vedno morate biti aktivni, sicer bo vaš čas obstal in vaši cilji se vam bodo oddaljevali.

Za vedeževanje seveda velja izbrati jasnovidca oziroma vedeževalca, ki ima obilo izkušenj in pozitivne reference. Ali se boste z njim pogovorili v živo ali po telefonu, je povsem odvisno od vaših želja in od njegovega načina dela, na splošno pa velja, da je vedeževanje po telefonu povsem enako kakovostno kot vedeževanje v živo.
Če se odločite za vedeževanje, seveda ne pozabite, da si velja čim bolj konkretna vprašanja pripraviti v naprej in jih imeti zapisana, prav tako pa je vselej priporočljivo, da si na hitro zabeležite tudi glavne točke odgovora, ali pa jih celo posnamete (če se vedeževalec strinja, kajti gre za poseg v njegove pravice). Sicer se vam lahko zgodi, da že po nekaj dneh pozabite, kaj vam je vedeževanje napovedalo, ali pa si pričnete kakšno stvar razlagati tudi povsem drugače, kot je bila mišljena.

Pa v vedeževanje sploh verjamete? Pravzaprav to ni nujno, odgovori bodo vseeno takšni, kot morajo biti. Če ste z vedeževalcem seveda odkriti – če mu informacije prikrivate, lahko zmedete njegov vpogled v prihodnost, saj ne bo vedel, ali je res tisto, kar vidi sam, ali tisto, kar mu pripovedujete (ali prikrivate) vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *