Tretje oko

Vsak človek ima tretje oko, pa če se nam zdi še tako neverjetno, je res. In zanimivo, da nekateri ljudje zelo čutijo prebujanje tega. To je nameščeno v sredini čela, nad nosno kostjo in nam omogoča kar nekaj prednosti, če se le poglobimo vanj.

Vse okrog nas je energija in se dogajajo reči, za katere si nikoli ne bi nekoč mislili, da se. Pa vendar, ko enkrat pokukamo v svet duhovnosti, odkrijemo veliko zanimivih, temačnih in hkrati svetlih stvari. Kako pa najbolje priti v stik s tem? Tako, da za to zaupamo osebi, ki se dobro spozna na ta svet. Zanimivo je da nam omenjeno oko pravzaprav niti ni tuje in najbolj pa to, da ga lahko prebudimo že s tem, ko se začnemo zavedati sebe, globoko v sebi duhovnosti. Dokaj hitro se ga da začutiti in seveda se temu primerno kažejo tudi znaki.

Znaki, da se prebuja tretje oko, so namreč zelo očitni. Poleg pritiska med obrvmi, se izjasni in izostri občutek za zvok. Naša intucija je vedno močnejša, spremenili so se tudi naši mišljenski vzorci. Vse to nakazuje na to, da se prebuja nekaj, česar se mogoče prej nikoli nismo zavedali. Postajamo občutljivi na svetlobo in prehrano.

Čovek ni samo telo, ker če bi šlo samo za fiziko, tudi čustev ne bi znali izražati, jih sploh občutiti. Tako, pa je vse tako zelo močno, da je pri ljudeh močno izrazito. Ko se tega začnemo zavedati, se okrog nas lahko svet, dogajanje in mišljenje zelo hitro spreminja. Spoznavamo različne modrosti, svet vidimo drugače. Res je, duhovni svet je zelo zanimiv in nam lahko pravzaprav odkrije marsikaj ter odgovori na mnoga vprašanja, ki se tičejo našega vsakdanjika. Tako, da v kolikor vas mika vse doslej neznano in kar se tiče duhovnosti, zaupajte to osebi, kateri lahko zaupate tovrstne stvari in vam bo lahko pomagala tudi pravilno razumeti in dojeti duhovni svet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *