Stolček za hranjenje, ki je mnogo več kot samo to, Peg Perego Tatamia

Peg Perego je svetovno znana in priznana blagovna znamka, ki proizvaja odlične izdelke namenjene otrokom in njihovim staršem. Stolčki za hranjenje z imenom Tatamia je samo eden izmed mnogih vrhunskih izdelkov Peg Perego, ki vam poenostavijo življenje z otrokom. Uporabite ga lahko v tri različne namene. Od rojstva dalje ga lahko uporabljate kot ležalnik in gugalnik, ko pa otrok samostojno sedi pa se Tatamia prelevi v stolček za hranjenje.

Nežnost, udobnost in varnost

stolček za hranjenje (1)Ko uporabljate Tatamio kot ležalnik oz. gugalnik je na prvem mestu varnost. Patentiran sistem Stop&Go onemogoča premikanje stolčka po stanovanju bratcem in sestricam. Da se stolček za hranjenje Tatamia lahko premika po stanovanju je potrebno sprostiti 2 varovalna mehanizma in tako je dostop otrokom in s tem morebitna nevarnost bistveno manjša. Naslon stolčka se položi do  150°, prav tako se naslon za nogice nastavlja v 3 položaje. V anatomskem sedišču se tako otrok v vseh položajih počuti odlično. Uporabljate pa ga lahko že od rojstva dalje. Uporaben je predvsem kot ležalnik v katerem otrok trdneje zaspi, nakar ga brez skrbi prestavite v posteljico, kjer bo odremal svoj obrok spanja.

Skupni obroki že od rojstva dalje

Ker ima stolček za hranjenje Tatamia kar 9 različnih nastavitev višine vam otrok lahko dela družbo pri mizi že od rojstva dalje. Najprej kot gost in kasneje tudi za svoje obroke. Najprej je najbolje, da otrok je iz pladnja, ki se namesti na stolček. V bistvu je pladenj dvojni in se lahko pere v pomivalnem stroju. Prav tako je oblikovan tako, da tudi otroška steklenička varno stoji na pladnju. Ko pa je otrok malce večji se lahko v Tatamii pridruži jedi za mizo. Spet boste lahko brez težav stolček prilagodili višini mize in tako otrok lahko sam ali s pomočjo staršev je z mize. Da pa je otrok ves čas varen poskrbijo 5 točkovni varnostni pasovi ali prednje varovalo. Prevleka stolčka za hranjenje Tatamia je iz umetnega eko usnja, ki ga je zelo preprosto čistiti. Samo obrišete ga z mokro krpo in je čist.

ležalnikPrijazen do stanovanja in denarnice

Ko stolček zložite zavzame malo prostora in stoji samostojno, zato ga boste lahko pospravili v skoraj vsako malce večjo špranjo. Tatamia je prijazna tudi do vašega parketa. Kolesa namreč ne puščajo sledi na parketu in tako ne uničujejo vašega doma. Ker z nakupom dobite kar tri izdelke v enem z njim tudi nekaj prihranite tako na prostoru kot v denarnici.

Kje kupiti?

Stolček za hranjenje Peg Perego Tatamia lahko kupite v otroški trgovini Bimbo.si, kjer lahko izberete izmed več kot 100 stolčki za hranjenje. V ponudbi imajo vse vrste stolčkov za hranjenje, takih za k mizi, za na stol, samostoječe, z ležalnikom, vseh barvnih kombinacij. Ponudbo stolčkov, otroških vozičkov in ostale otroške opreme je res velika in jo lahko preverite tukaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *