Sex lutke – Pupe

sex lutke pupeSte vedeli, da so sex lutke med spolnimi igračkami za moške med bolj priljubljenimi? Zato naj vam ne bo nerodno, če si je želite tudi sami. Niste edini, niste čudni in niste niti redki. Že res, da imajo nekako šaljiv priokus, saj se iz njih delajo norca na raznih zabavah, kupujejo jih kot zabavna darila ob rojstnih dnevih, fantovščinah itd. Vendar pustite to ob strani, naj vas prav nič ne bo sram.  Večina misli, da se lutke uporablja namesto masturbacije, vendar ni nujno tako. Ni nujno, da sex lutka nadomesti žensko. Lahko se jo uporablja tudi v doje ali troje, kakorkoli želite, v spolnosti ne bi smelo biti omejitev.

Vertjetno imate določeno predstavo o tem, kako naj bi sex lutke izgledale. Naj vas razsvetlim z dejstvom, da obstaja več različnih sex lutk. Kadar pomislimo na tipično sex lutko, ki se jo najpogosteje kupuje za zabavna darila, pomislimo na napihljivo golo žensko z imenom Ančka. V realnosti moški pogosteje za realno uporabo kupujejo zgolj dele ženskega telesa, recimo zgolj intimen predel, ali zgolj glavo z usti za imitacijo oralnega zadovoljevanja. Te lutke namenjene dejanski uporabi so ponavadi tudi izdelane bolj kakovostno iz boljših materialov. Če gre za pohotnega samca, morajo vsekakor veliko prenesti.

Če boste kupovali lutko za uporabo, verjetno želite, da je občutiti enako ali še boljše kot ženska. Take lutke so iz kvalitetnih materialov in kadar so velike 165cm tehtajo okoli 30kg. Tako vagina kot anus in notranjost ust so izdelani tako,da dajejo občutek prave ženske in tudi izgledajo tako. Lutko lahko tudi namestite v katerikoli položaj saj se jim udi upogibajo. Lutke imajo različne videze, saj ima vsak moški svoj okus, njihove mere pa so ponavadi idealne in sicer 90-60-90. Taka lutka je ponavadi izdelana iz medicinskega silikona, ki ne povzroča kožnih reakcij in alergij, prenese pa tudi do 200kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *