Originalni tonerji – nakup

Kje so na voljo originalni tonerji za različne znamke in modele tiskalnikov po najbolj ugodnih cenah? Kakšne so sploh cene originalnih tonerjev v primerjavi s kompatibilnimi? Se splača investirati denar v originalni toner? Je to bolje za tiskalnik oziroma bo zato stran natisnjena bolj kvalitetna? Naj tonerje kupim na spletu? Kje na spletu pa je najbolje kupiti tonerje za tiskalnike? Vse to so samo nekatera vprašanja, ki se porajajo kupcem tonerjev. In prav vsa vprašanja so na mestu, saj je prav, da imajo kupci čim več informacij o izdelku, ki ga želijo kupiti.

Vprašanje, ali so boljši originalni tonerji ali kakšni drugi, je zelo pogosto. Na to pa ni enostavnega odgovora, saj je kvaliteto nadomestnih ali kompatibilnih tonerjev, kot jim tudi pravimo, težko preveriti oziroma so si med seboj lahko zelo različni. Vedeti morate, da kompatibilni tonerji, ki jih prodajajo v slovenskih trgovinah, ustrezajo določenim zakonsko predpisanim standardom, medtem ko to za nekatere tonerje, ki so kupljeni preko spleta v trgovinah izven Evrope, ne velja nujno. Prav zato je pomembno, da tonerje kupujete pri trgovcu, ki mu lahko zaupate.

To ne velja le za nadomestne, ampak tudi za originalne tonerje. Kako namreč veste, da je toner, ki ga poceni naročite iz neke kitajske ali kakšne druge podobne strani, res original in ne gre za ponaredek? Tonerje je zato najbolje kupiti tam, kjer imate tudi možnost reklamacije, v primeru, da kaj ne bi bilo v redu. A če boste kupovali v priznani trgovini, pa naj si bo spletna ali običajna, s tem ne boste imeli nobenih težav. Slovenskim trgovinam pa lahko vsekakor bolj zaupate kot trgovinam, ki na spletni strani nimajo napisanih niti svojih kontaktnih in drugih podatkov. V takšni trgovini se ne splača kupovati ničesar.

Če vas zanimajo originalni tonerji, pa se jih vsekakor splača kupiti v spletni trgovini. Zakaj? Zaradi nižjih cen. Poglejte si ponudbo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *