Zdravje in lepota

Olje črne kumine

Ali verjamete v čudeže? Takšne in drugačne? Naravne, nadnaravne, takšne, kakršne ustvari človek ali kaj drugega? Čudeži se resnično dogajajo. Vsak dan poslušamo super novice, kako je nekdo ozdravel za neozdravljivo boleznijo. Pa kako se je nekomu prikazala devica Marija. Katere teme pa vas zanimajo? Vsak od nas pa rad prebere, da se je nekomu stanje izboljšalo, kajne? In sploh, če lahko tudi sami izboljšamo lastno stanje, zdravstveno ali psihično, ali stanje nekoga našega bližnjih, bomo zagotovo začeli verjeti v čudeže. Običajno, ko zbolimo, nam upanje zadnje umre in začnemo verjeti v čudeže. Takrat tudi posegamo po raznih pripravkih in pripomočkih, samo da bi stanje izboljšali. Nekateri delujejo, drugi pa spet ne. Dobro pa je, še predno pride do česar, kar je za nas nezaželjeno, skrbimo za svoje zdravje.

Ste že slišali za olje črne kumine, katerega imenujejo kot tudi naravni čudež? Olje je polno vitamina e, ki je odgovoren za zaščito celic pred oksidativnim stresom, ki je povzročitelj mnogih naših zdravstvenih težav. Vemo kako pomembni so vitamini za naše telo nasploh, in ravno zato je to olje naravnost odlična izbira prehranskega dopolnila, saj poleg omenjenega vitamina e vsebuje tudi folno kislino, vitamin b, minerale, eterična olja, nenasičene maščobne kisline in druge telesu pomembne snovi, katerih žal še s tako zdravo prehrano ne moremo v telo vnesti v zadostni količini.

Olje črne kumine je znano že od vekomaj kot zdravilo za vse in je danes vedno bolj v uporabi. Pa tudi kot preventiva, saj se bomo verjetno strinjali z rekom, ki pravi, da je bolje preprečiti kot zdraviti. Uporabljali so ga že mnogo let nazaj, ko še medicina ni bila tako razvita in je mnogim rešilo še tako ogromne zdravstvene težave. Včasih nam je bilo težje dostopno, danes pa ga najdemo že skoraj pri vsakem ponudniku zdrave prehrane in prehranskih nadomestil. Recimo tudi na spletni strani www.bioforma.si kjer si ga lahko v nekaj korakih enostavno naročimo.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *