Odličen pripomoček za mlade mamice

Stolček za hranjenje Peg Perego Tatamia je del otroške opreme s katero bo življenje enostavnejše in to že od prvega dne dalje. Stolček ima tri odlične funkcije nad katerim bo navdušena vsaka mamica in v vseh bo otrok neizmerno užival. Tatamia je lahko ležalnik, sproščujoč ležalnik ali stolček za hranjenje. Ko boste dom imeli stolček Tatamia se vam bo otrok pri vaših obredih pridružil že po nekaj mesecih. Skupno družinsko kosilo bo s tem dobilo pravi pomen in smisel.

Peg Perego, ki pri snovanju novih izdelkov na prvi mesti postavlja uporabnost ter tehnološki razvoj je z tem stolčkom pokazal nekaj novega, svežega. Nekonvencionalen izgled, ki združuje vse kar si starši lahko želijo, en nakup, mnogo uporabnosti. En izdelek, enkratno čiščenje in še in še.

Stolček za hranjenje Tatamia ima na spodnji strani gumirana kolesa, zaradi katerih je premikanje po stanovanju enostavno, istočasno pa kolesa ne poškodujejo parketa. Vendar to ne pomeni, da se stolček nenadzorovano giblje po stanovanju ali se celo otroci igrajo z njim. Patentiran sistem »Stop & Go« namreč onemogoča premikanje otrokom. Tatamio lahko premika le odrasla oseba.

Tatamia je oborožena z ogromno funkcijami, ki bodo prepričale še tako zahtevne in izbirčne starše. Naslon je nastavljiv do te mere, da stolček za hranjenje postane ležalnik. V tem položaju je uporabna že od rojstva dalje. Hrbtno naslonjalo se spusti do naklona 150°, istočasno pa se sam sedež premakne naprej in stolček se tako z eno potezo spremeni v udoben ležalnik.

V tem položaju dojenček udobno in predvsem zelo varno spi. Ker pa bo lahko to počel kjerkoli v stanovanju to pomeni tudi več udobja in sprostitve za vas.

Tatamia ima tudi 9 višin sedišča, ki zagotavljajo popolno prilagoditev ne glede na zahteve. Najprej bo otrok s priloženim pladnjem na isti višini jedel z vami ob mizi, kasneje pa bo samostojno sedel z vami in družinska kosila bodo še lepša in zanimivejša. Po jedi pa bo otrok lahko takoj udobno zadremal, šele kasneje pa ga boste po potrebi prestavili v posteljico.

Stolček za hranjenje Tatamia se izredno enostavno čisti – samo z mokro krpo. Odlično oblazinjenje iz eko usnja prestane še najzahtevnejše preskuse.

Osnovne lastnosti:

  • Anatomsko sedišče s 5 točkovnimi pasovi.
  • Dvojni pladenj, pralen v pomivalnem stroju.
  • Nastavljiv po višini v 9 položajev.
  • Hrbtišče se položi do 150°.
  • Naslon za noge nastavljiv v 3 položaje.
  • Enostavno premikanje po stanovanju.

Stolček za hranjenje Tatamia ima zaradi inovativne zasnove še eno, izjemno zaželeno lastnost. Ko ga na rabite ga enostavno zložite in pospravite praktično kamorkoli. Zložen potrebuje zelo malo prostora, istočasno pa tudi samostojno stoji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *