Vse za dom

Kuhinjsko steklo z odličnimi motivi

Kako nadležno je, če moramo po vsakem kuhanju brisati steno. Po možnosti pa se nam še nam barve na steni obrabljajo ali pa celo zluščijo in tako naredijo še večjo škodo, kot pa če bi umazanijo kar pustili. Ne le, da je časovno zamudno in utrujajoče, potrebnih je še cel kup čistil in elementov, ki bodo s stene oziroma zidu odstranili te madeže. Torej zdravju škodljivi elementi, ki pa povrh stanejo še celo goro denarja. Da pa se temu ognemo, si raje omislimo kuhinjsko steklo.

Vsako jutro, ko se zbudimo imamo nek ustaljen ritem in ritual. Verjetno velika večina počne natanko enako, in se vsako jutro najprej odpravi v kuhinjo, kjer si privoščijo vročo, jutranjo kavo. Ker pa so jutra lahko precej težka, posledično pa imamo takšen dan, je zelo uporabno in dobrodošlo, če nas veš čas spremljala kakšna motivacijska misel. In ker je kuhinja prostor kjer začnemo naš dan je prav ta prostor idealen za motivacijska gesla in napise. Kuhinjsko steklo nam omogoča, da našo kuhinjo spremenimo v čudovit ambient. Spremenimo jo lahko v prostor, ki nas pričaka s toplino in prijetnim okoljem.  Na tovrstno steklo lahko po naročilu damo izdelati različne motive, risbe, slike ali besedila, ki nam bodo služila v opomin ali pa enostavno nas bodo dodobra nasmejala vsakič, ko vstopimo v kuhinjo. Da pa si bomo lahko našo kuhinjo opremili s takšnimi motivi, si moramo omisliti kuhinjsko steklo. To je izdelano iz tako imenovanega »optiwhite« stekla, ki omogoča, da se vse barve in motivi odlično prilagajajo naši površini.

Lahko pa se odločimo tudi za tako imenovano »float« steklo, ki pa je znano predvsem po bolj modrikasti barvi. Ta je že samo po sebi čudovito na pogled in ne potrebuje dodatnih elementov. To je v primeru, če ne želite nikakršnih motivov. Ker pa je varnost na prvem mestu, so vsa ta stekla narejena s tehniko, katere rezultat je kaljeno steklo. To pomeni, da je steklo odporno na udarce. V primeru poškodbe, pa se le to zdrobi in ne razbije kot na primer kozarec ali okno.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *