Komarniki

Če na vaših oknih še niso nameščeni komarniki, potem se morate vsekakor čim prej odločiti zanje! So namreč resnično praktična in uporabna rešitev za preprečitev vstopa komarjem, mušicam, osam in drugemu mrčesu v notranje prostore. Primerni so za različne vrste oken, enostavni za montažo in predstavljajo dolgoročno investicijo, ki vam bo zagotovo dobro služila celo vrsto let.

Komarniki Tehrol.com so narejeni iz posebne mreže, ki je posejana z veliko majhnimi luknjicami, ki prepuščajo svetlobo in svež zrak v prostor, medtem ko so te luknjice premajhne, da bi v prostor lahko priletel tudi mrčes. Namestijo se čez celotno okensko odprtino oziroma tako, da varujejo prostor pred mrčesom takrat, ko je okno odprto, kar pomeni, da so vaši notranji prostori zaščiteni pred komarji in drugim mrčesom, da lahko v njih tudi zvečer in ponoči brez skrbi prižgete luč, četudi je okno odprto.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in vrstami mrež, odvisno od velikosti in oblike vaših oken ter tega, ali boste komarnike namestili skupaj z novimi okni ali pa se boste za montažo odločili na že obstoječa okna, saj je možno tudi to. Za zračenje vam ni treba skrbeti, saj so mreže narejene v skladu s standardi, ki poskrbijo za vdor svežega zraka v prostor in za to, da se ta dobro prezrači, poleg tega pa komarniki prostora prav nič ne zatemnijo, ampak prepuščajo enako količino dnevne svetlobe v prostor kot okna brez nameščenih komarnikov.

Še posebej uporabne so mreže proti komarjem na območjih, kjer je veliko mrčesa, kot je na primer na morju, ob jezerih ali ob močvirjih, poleg tega pa bodo nad njimi navdušeni tudi tisti, ki imajo radi zvečer odprta okna, saj bo to z namestitvijo mrež možno brez vdora mrčesa v prostor, ter tisti, ki jim piki komarjev in brenčanje drugega mrčesa in žuželk ponoči ne dajejo spati ter jih motijo in otežujejo vsakdanjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *