moda

Kdaj naj bi moški nosili metuljčke?

Kdaj je primerno, da si moški nadenejo metuljčke. Če odgovorimo na kratko: Kadarkoli! Poznamo več vrst: nekateri so že vnaprej pripravljeni in nam jih ni treba zvijati. Pri drugih je potrebnega kar veliko truda, da pridemo do željene oblike. Spet tretji se pa samo pripnejo.

Če ste tip moškega, ki si ga želi nositi, potem bi morali biti tudi oseba, ki se ga želi naučiti tudi zvezati. Na spletu obstaja več kot 100 000 video posnetkov, med katerimi lahko izbirate.

Nekaj besed moramo tudi nameniti styling, ki ga po navadi nosimo, ko si ga nadenemo. Obleka za poslovne priložnosti naj bo modre, črne ali sive barve, srajca pa naj bo modra ali bela. Tisti bolj pogumni pa se lahko odločite tudi za črtast suknjič, vendar naj ne bodo črte preveč izrazite. Ob tem pa bodite previdni tudi pri izbiri srajce,
Če bo vaša obleka torej bolj umirjenega in zadržanega videza, imate pri izbiri metuljčka prosto pot tako glede vzorca, materiala in velikosti. Če niste toliko pogumni z vzorci, lahko za začetek poskusite tiste z manj opaznimi črtami, kasneje, ko se navadite, pa lahko začnete eksperimentirati tudi s pikčastimi vzorci izrazitejših barv. Ker gre za tako majhen kos oblačila, si lahko dovolimo biti bolj drzni.

Ko ga enkrat zvežete in ste z njim kolikor toliko zadovoljni in menite, da se ta ne bo razvezal, ga pustite pri miru. Vozel ne bo nikoli popoln. Zaradi tega bo še toliko bolj unikaten in ljudje bodo vedeli, da ste ga zvezali sami. Zapomnite si tudi, da razrahljani metuljčki ne zgledajo niti približno tako frajersko, kot zgledajo razrahljane kravate, zato ga vedno imejte zvezanega tesno. Ko si ga enkrat namestite, ga ne dotikajte več, dokler ga niste pripravljeni popolnoma razvezati na koncu večera, za popoln zaključek, na katerega ste čakali ves dan.
Če razmišljate o nakupu, obiščite spletno trgovino www.benn.si.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *