Erotična masaža

Levenera erotične masažeErotična masaža je v Sloveniji prisotna že kar nekaj časa je pa na popularnosti pridobila šele v zadnjem času, kar je opaziti predvsem po porastu novih salonov, ki jo ponujajo. Čeprav je razširjena miselnost, da je namenjena zgolj moškim, pa je realnost povsem drugačna, saj se je poslužujejo tako moški kot ženske, pogosto pa se zanjo odločajo tudi pari.

Podobno kot pri klasični masaži, ge tudi pri erotični masaži za psihofizično sprostitev. Pri erotični masaži pa gre še za sprostitev spolne energije, saj se maser/ka osredotoča tudi na masažo erogenih con in poskrbi, da pride do sprostitve odvečne spolne energije oz. do tako imenovanega « Happy end-a«.

Seveda lahko erotično masažo izvajate tudi doma s partnerjem, kjer predstavlja odlično predigro in ji sledi odličen sex. Vendar pa sexa nikar ne pričakujte v masažnih salonih, ker je prepovedan. Do vrhunca vas bo maserka v salonu erotičnih masaž pripeljala z rokami.

Marsikateri moški sanja o tem, da bi imel zase dve ženski. V marsikaterem erotičnem masažnem salonu se vam želja lahko izpolni, saj skoraj vsi ponujajo tudi masažo z dvema maserkama. Pri erotičnih masažah je maserka običajno gola. Pogosto masaža izgleda tako, da maserka gola in naoljena drsi po vašem telesu, z rokami pa obdeluje vaše erogene cone. Prostor je zatemnjen, svetlobo dajejo le sveče. V ozadju pa igra prijetna glasba, da se masiranec lahko popolnoma sprosti.

Tega morda niste vedeli, ampak erotična masaža se je dolgo uporabljala za zdravstvene namene. Z njo lahko uspešno zdravimo prezgodnji izliv, saj pomaga pri sprostitvi mišic medeničnega dna in tako podaljšamo vzburjenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *