Otroška oprema

Družina Peg Perego Book vozičkov

Letos nas je blagovna znamka prijetno presenetila, ko je del svojih otroških vozičkov iz kolekcije 2017 poslala na tržišče že pred uradno predstavitvijo, ki se tradicionalno zgodi na sejmu otroške opreme v nemškem Köln-u v mesecu Septembru. Del vozičkov je bil tako dostopen že konec meseca Avgusta. Najbrž ne zato, ker bi nas Peg Perego

želel z njimi seznaniti pred poslovnimi partnerji, temveč zato, ker mu je starih vozičkov najbrž že zmanjkalo. Tudi veliki se včasih zakalkulirajo, a pustimo to.

Kaj nam novega ponuja kolekcija Peg Perego 2017

Sedaj, ko je vsem že dostopna celotna kolekcija 2017 pa je čas da pogledamo kakšne novosti nam je Peg pripravil za prihajajoče leto. Dodobra je prenovil le segment otroških vozičkov iz družine Book, ki nam sedaj omogočajo izdatno možnost izbire tako same nadgradnje ogrodja z različnimi tipi kompletov košare, avtosedeža in sedežnega dela, različnimi barvami kot tudi za možnostjo izbire različnih tipov in barv ogrodja.

Različne nadgradnje na podvozjih Peg perego Book

Poglejmo najprej različne nadgradnje. V vseh kompletih dobite košaro, avtosedež, torbo in sedežni del. Vse v barvi, ki jo izberete. Pod imeni Elite, Pop Up ter XL se skriva le različna košara. Da, prav ste razumeli, razlika pri vseh teh nadgradnjah je samo različen tip košare.

Potovalni otroški vozički, ki v imenu skrivajo besedo »Elite« imajo priloženo najboljšo košaro, ki jo ta trenutek premore Peg Perego, to je Navetta Elite. Napram predhodnici, ki je priložena v osnovnem kompletu »XL« je košara Elite izboljšana v mnogo vidikih. Boljši so uporabljeni materiali, ročaj z videzom usnja je skrit v strehici, izboljšano je prezračevanje in še kaj bi se našlo.

Booki Pop Up imajo mehko zložljivo košaro, ki je priročna za tiste z manjšim avtomobilom, a v njej ni možno voziti otroka v avtu.

Najbolj osnoven model nadgradnje pa je z oznako XL, ki vsebuje že prej omenjeno košaro Navetta XL, ki je že dobro prepoznana in je prevozila že mnogo srečnih otrok. Ni tako stilska, kot je Elite, a je še vedno odlična izbira. Je zelo velika, udobna ter uporabna tudi za prevoz otroka v avtu.

Različna ogrodja Book

Da pa je možnost kombiniranja še večja je pri vsaki nadgradnji možnost izbire treh različnih ogrodij in nadalje še tu možnost 3 različnih barv.

Najboljše je ogrodje »S«, ki ima ročko za potiskanje oblečeno v usnje, ima »Soft-ride« kolesa, ki imajo lastnosti napihljivih gum, a jih ne morete predreti. Prav tako ima ogrodje S dodatke za večje udobje staršev, kot je na primer upravljanje vrtenja prednjih koles brez sklanjanja in podobno.  Izvedenko ogrodja S dobite v klasični širini 59 cm ter v širini samo 51 cm ter v dveh barvnih kombinacijah. Jet-titanium (siva) ter v belo črni barvi.

Ogrodje »Plus« pa je že dodobra znano in osnovno ogrodje, ki pa mu prav nič ne manjka in je uporaben v vseh razmerah in pogojih.

Če iščete otroški voziček z najboljšimi lastnostmi morate izbrati Book Elite s podvozjem S, za vse tiste, ki pa potrebujete odličen voziček po dostopnejših cenah je za vas Book XL s podvozjem Plus ali 51.

Je še kaj drugega novega?

V ostali ponudbi je Peg Perego dodal nekaj novih barv ter umaknil določene obstoječe. Nova izdelka pa sta v ponudbi avtosedežev.

Lestvico kvalitete in izdelave avtosedeža je pri teh dveh modelih Peg Perego dvignil še višje in postavil nove izzive konkurenci. Viaggio 2-3 Shutle je IsoFix jahač, Viaggio 1-2-3 Via pa je edini avtosedež, ki ga boste potrebovali od takrat, ko boste otroka vzeli iz lupinice pa vse tja do starosti 12 let. Viaggio 1-2-3 Via je tudi že zasnovan po najnovejših varnostni smernicah, ki šele prihajajo v veljavo in tako z njegovo uporabo otroku zagotovite maksimalno varnost v vsej dobi uporabe avtosedeža.

Avtosedeža sta izdelana po enakem postopku kot izdelujejo avtomobilske sedeže. Zaradi tega bo vožnja otroka udobna in neobremenjujoča za otroka.

Zakaj izbrati Peg Perego?

Blagovna znamka Peg Perego je svetovno priznana in ena izmed vodilnih blagovnih znamk s področja proizvodnje otroške opreme. V vsak njihov izdelek ja vloženega veliko dela pri snovanju in preskušanju. Vse to z namenom, da vsak njihov kupec prejme največ za svoje denar. Zakaj ne bi tudi vi?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *